Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site

Articolul 1: OBIECTUL
Prezenta notificare are ca obiect definirea modalitatilor prin care RUD Florian Rieger SRL pune la dispozitia internautilor site-ul sau www.mobilierurbanmodern.ro si a conditiilor conform carora internautii au acces si folosesc acest site. Orice conexiune la site-ul www.mobilierurbanmodern.ro este subordonata respectarii prezentei notificari legale pe care RUD Florian Rieger SRL isi rezerva dreptul de a o modifica sau de a o aduce la zi in orice moment. Accesul si utilizarea site-ului www.mobilierurbanmodern.ro au drept consecinta consimtamantul dumneavoastra la prezenta notificare legala. Daca nu veti fi de acord cu clauzele enuntate mai jos, va sfatuim sa nu utilizati acest site.
Articolul 2: ACCESUL LA SITE
RUD Florian Rieger SRL se straduie sa mentina accesibil site-ul, fara ca pentru acesta sa fie obligat sa reuseasca. Se precizeaza ca in scopul mentenantei, aducerii la zi si pentru orice alt motiv cu precadere de ordin tehnic, accesul la site poate fi intrerupt. RUD Florian Rieger SRL nu este in niciun caz responsabil de aceste intreruperi si de consecintele care pot sa decurga pentru internaut.

Articolul 3: DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continuturile (mai ales datele, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.mobilierurbanmodern.ro sunt protejate cu titlul de drept de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi. Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, transformare, modificare, difuziune, integrala sau partiala, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur computer si sa fie rezervata in mod exclusiv folosirii private de catre cel care a efectuat copierea. Elementele prezentate in acest site sunt susceptibile de a fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel, expresa sau tacita, nu pot da prilej la niciun drept la despagubire. Informatiile si imaginile continute pe site sunt protejate prin dreptul de autor (copyright) © 2016 RUD Florian Rieger SRL sau dreptul de autor al partenerilor sai. Logo-urile sunt marci depuse.

Articolul 4: UTILIZAREA DOCUMENTELOR
Nici un document provenit de pe site-ul www.mobilierurbanmodern.ro nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit, oricare ar fi modalitatea, cu exceptia cazului unei simple inregistrari a documentelor pe un computer personal pentru utilizarea dumneavoastra personala si in scopuri necomerciale. Trebuie atunci sa pastrati intacte mentionarile asupra proprietatii. Transformarea sau modificarea acestor documente sau utilizarea lor intr-un alt scop constituie o infractiune a drepturilor de proprietate ale firmei RUD Florian Rieger SRL sau ale tertilor.

Articolul 5: POSTA ELECTRONICA
Pentru a coresponda cu RUD Florian Rieger SRL prin posta electronica, internautii vor trebui sa completeze formularele de corespondente electronice propuse pe site-ul www.mobilierurbanmodern.ro . Raspunsurile formulate de catre RUD Florian Rieger SRL la e-mail-uri nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii de destinatie a raspunsurilor.

Articolul 6: LIMITAREA RESPOSABILITATII
Documentele si informatiile difuzate pe www.mobilierurbanmodern.ro sunt furnizate „ca atare” fara nicio garantie expresa sau tacita de oricare fel ar fi. firma RUD Florian Rieger SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului sau in orice moment, fara preaviz. RUD Florian Rieger SRL nu va putea fi tinut responsabil in caz de contaminare a materialelor informatice ale internautilor in urma raspandirii unui virus sau a altor infectari informatice. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile adecvate astfel incat sa isi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circula in reteaua internet. In niciun caz firma RUD Florian Rieger SRL , angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii mentionati pe site-ul sau, nu vor putea fi tinuti responsabili, cu titlul unei actiuni in responsabilitate contractuala, in responsabilitate delictuala sau al oricarei alte actiuni, al oricarei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricarei naturi ar fi sau al oricarui prejudiciu, cu precadere, de natura financiara sau comerciala, rezultand din utilizarea site-ului sau sau a unei informatii oarecare obtinute pe site-ul sau.

Site-ul www.mobilierurbanmodern.ro poate contine legaturi simple sau mai semnificative catre site-urile partenere sau ale tertilor. RUD Florian Rieger SRL nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si nu asigura in consecinta nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, RUD Florian Rieger SRL nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului internautului pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. RUD Florian Rieger SRL declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele site-urile legate prin legaturi de tip hypertext la site-ul www.mobilierurbanmodern.ro .

 

Articolul 7: COMPETENTA JURISDICTIONALA SI LEGEA APLICABILA
Orice litigiu cu privire la site sau la prezenta notificare legala va fi adusa in fata tribunalului comptetent, va fi guvernat si analizat conform legislatiei in vigoare, independent de regulile de conflict ale legilor. Utilizarea site-ului www.mobilierurbanmodern.ro inseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. in cazul in care una dintre dispozitiile acestei notificari legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerata ca nefacand parte din acesta notificare legala si nu va afecta validitatea si nici aplicarea celorlalte dispozitii.